home cursussen docent referenties contact
 
  referenties

client list

docent

referenties

   
Eduard Moes

 

Architect en hoofddocent ir Eduard Moes is in 1988 afgestudeerd aan de Technische Universiteit Delft afdeling bouwkunde. Eduard heeft hier ook twee jaar lesgegeven aan de vakgroep beeldende vorming en meegeholpen aan de ontwikkeling van het lesprogramma. In 1997 heeft hij zijn bevoegdheid behaald als leraar tekenen/schilderen en beeldende vorming aan de Hogeschool voor de Kunsten in Amsterdam.

Eduard heeft 25 jaar praktijkervaring als ontwerper, architect en docent. Vanaf 1988 heeft hij samen met ir Quinten de Meyere architectenbureau Moes & de Meyere gevestigd aan de Bloemgracht te Amsterdam. In 2008 ontvingen zij een nominatie voor de Geurt Brinkgreve bokaal voor hun ontwerp en verbouw van de EmanuŽlkerk in de Kerkstraat te Amsterdam.

Gedurende de afgelopen 25 jaar heeft hij vele lesprogramma's geschreven en ontwikkeld, meegewerkt aan verschillende publicaties en vele gastcolleges gegeven aan een reeks van scholen en opleidingen in het hele land. Op dit moment is Eduard Moes o.a. gastdocent aan de kunstaccademie St. Joost te Breda. Vanaf 1992 tot 2009 was hij verbonden aan de volksuniversiteit Muiden/Weesp en Naarden/Bussum.

Daarnaast heeft hij een grote verscheidenheid aan cursussen en trainingen ontwikkeld voor een breed scala aan bedrijven en instellingen. o.a. architecten, interieurstylisten, designers enz. Inmiddels heeft hij zelfstandig ook vele cursussen, workshops, trainingen en themavakanties tekenen/schilderen opgezet en gegeven in binnen- en buitenland en is hij oprichter en docent van het Inloopatelier in het Gooi. Zijn werkgebied ligt niet alleen in Nederland maar ook internationaal. Cursussen kunnen door Eduard Moes ook in de Engelse taal gegeven worden.

 

 

KvK Amsterdam 33239112       BTW id NL008652454B01      rek.nr. 544942299       disclaimer      © Moes & de Meyere
 

ind. interieur tekenen | teamcursus perspectief | plattegrond en schaaltekenen | architectuur perspectief | tekenen & schilderen | basis adobe photoshop