home cursussen docent client list contact
 
  Cursus overzicht
   

cursus overzicht

ind. cursus interieur tekenen

teamcursus perspectief tekenen

plattegrond en schaaltekenen

perspectief tekenen architectuur

 tekenen en schilderen

basis cursus photoshop

product design schetsen

portfolio

maatwerk

onderwijsinstellingen

privé studie begeleiding

bedrijven

particulieren

 

 

 
Individuele cursus interieur perspectief tekenen op maat  

 

Doel
Doel van deze cursus interieur perspectief tekenen is als ontwerper de vaardigheid ontwikkelen snel ontwerpconcepten in perspectief tekeningen om te zetten. Er worden verschillende basisregels en technieken aangereikt. 

Het perspectieftekenen is een onmisbare basisvaardigheid voor elke design professional. Ook is het een uitstekende basis voor het digitale schetsen op de computer. De onderwerpen en het niveau van de workshop perspectief tekenen worden afgestemd op niveau en insteek van de cursist.

  .

U leert om snel en doeltreffend in een paar lijnen het interieur concept uiteen te zetten in een interieur perspectief. Blije en verbaasde blikken zijn uw deel als de klant bij het zien van de perspectief schets direct snapt waar u naartoe wilt met uw ontwerpstrategie.

opzet
De cursus zal bestaan uit een theorie- en een praktijkgedeelte. De theorie wordt al schetsend uitgelegd en verschillende technieken o.a. met markers, zullen worden gedemonstreerd. Door praktische oefeningen leer je direct de theorie toe te passen. Ter illustratie zullen veel praktijk voorbeelden van interieur tekeningen worden getoond. Naast het tekenen zal er ook mogelijkheid zijn voor vragen en overleg. Er wordt een reader verstrekt waarin de theorie van het perspectief tekenen overzichtelijk is na te lezen.

De training is inclusief alle materialen en kan ook bij u in-company worden gegeven. De cursus interieur tekenen is een intensieve op maat gesneden perspectief schetstraining bedoelt om u als ontwerper of verkoper te ondersteunen bij de ontwerp- en verkoopaktiviteiten. Training kan zowel qua inhoud en niveau worden aangepast aan uw wensen; Interieur-, meubel-, keuken-, product-, tuinontwerpers enz. Op maat gesneden tekencursussen interieur perspectief tekenen zijn voor bedrijven en voor particuliere toepassingen.

Aan deze cursus kunnen in overleg altijd lessen worden toegevoegd.

Plattegronden, zijaanzichten, interieur schetsen en presentatietekeningen. Architectuur ( interieur en exterieur ) maar ook meubelontwerp of produktontwikkeling, voor al deze doelen is in overleg een specifieke cursusopzet tekenen mogelijk. De tekencursussen kenmerken zich door hun individuele en doelgerichte praktische aanpak. Het individuele karakter van de tekencursus biedt ruimte voor een persoonlijke begeleiding. Al in enkele lessen kan zo een goed basisniveau in tekentechniek worden bereikt.

Moes & de Meyere biedt cursussen aan voor elk niveau en elk gewenst doel. Als individu ruimtelijk perspectief leren tekenen of om als bureau klanten beter ontwerpconcepten te kunnen presenteren. In de afgelopen 25 jaar hebben wij een grote verscheidenheid aan cursussen en trainingen ontwikkeld voor een breed scala aan bedrijven en instellingen. Architecten, interieurstylisten, designers, kunstacademies en vele andere opleidingen. Ons werkgebied ligt niet alleen in Nederland maar ook internationaal. Cursussen kunnen ook in de Engelse taal gegeven worden.

Programma: 3 uur.
Locatie: In onze studio of bij u op locatie.
Datum: in overleg.
Technieken: Potlood, fineliner en markers.
Deelnemers: max. 2 personen.

Docent: Eduard Moes

Prijs: module1. Basiscursus perspectieftekenen € 375,- ex btw. per cursus, incl. materiaal en reader.

Prijs: module 1 en 2. Uitgebreide cursus, hele dag perspectief tekenen en opwerken met markers € 725,- ex btw.

Voor meer informatie en inschrijven: contact .