home cursussen docent client list contact
 
  Cursus overzicht
   

cursus overzicht

ind. cursus interieur tekenen

teamcursus perspectief tekenen

plattegrond en schaaltekenen

perspectief tekenen architectuur

 tekenen en schilderen

basis cursus photoshop

product design schetsen

portfolio

maatwerk

onderwijsinstellingen

privé studie begeleiding

bedrijven

particulieren

 

 
 
Teamtraining perspectieftekenen voor ontwerpers/verkopers  

 

Al schetsend beter communiceren met je klanten?
Leer snel en doeltreffend voor de ogen van je opdrachtgever in een paar lijnen je concept uiteen te zetten. Blije en verbaasde blikken zijn je deel als de klant bij het zien van de perspectief schets direct snapt waar je naartoe wilt met je ontwerpstrategie.

De training is inclusief alle materialen en kan bij u in-company worden gegeven. De dag is een intensieve op maat gesneden perspectief schetstraining bedoelt om uw ontwerpers/verkopers te ondersteunen bij hun ontwerp- en verkoopaktiviteiten. Training kan zowel qua inhoud en niveau worden aangepast aan uw wensen; Interieur-, meubel-, keuken-, product-, tuinontwerpers enz.
Doel
Doel van deze cursusdag perspectief tekenen is als bedrijf de vaardigheid ontwikkelen snel ontwerpconcepten in perspectief tekeningen om te zetten. Er worden verschillende basisregels en technieken aangereikt. 

Inhoud
De dag zal bestaan uit een theorie- en een praktijkgedeelte. De theorie wordt al schetsend uitgelegd en verschillende technieken o.a. met markers, zullen worden gedemonstreerd. Door praktische oefeningen leer je direct de theorie toe te passen. Ter illustratie zullen veel praktijk voorbeelden worden getoond. Naast het tekenen zal er ook mogelijkheid zijn voor vragen en overleg. Er wordt een reader verstrekt waarin de theorie van het perspectief tekenen overzichtelijk is na te lezen.

 

Moes & de Meyere biedt cursussen aan voor elk niveau en elk gewenst doel. Als individu ruimtelijk perspectief leren tekenen of om als bureau klanten beter ontwerpconcepten te kunnen presenteren. In de afgelopen 25 jaar hebben wij een grote verscheidenheid aan cursussen en trainingen ontwikkeld voor een breed scala aan bedrijven en instellingen. Architecten, interieurstylisten, designers, kunstacademies en vele andere opleidingen. Ons werkgebied ligt niet alleen in Nederland maar ook internationaal. Cursussen kunnen ook in de Engelse taal gegeven worden.

Programma: hele dag of 2x 0,5 dag.
Locatie: intern op bedrijf.
Datum: in overleg.
Technieken: Potlood, fineliner en markers.
Deelnemers: max. 6 personen.

Docent: Eduard Moes

Prijs: € 1500,- ex btw. per groep, incl. materialen en reader.

Voor meer informatie en inschrijven: contact .